Deaktivering af scanning for svage indstillinger af operativsystemet

30. november 2021

ID 139723

Sådan deaktiveres scanningen for svage indstillinger i operativsystemet:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Indstillinger 2019.png nederst i vinduet.

Vinduet Indstillinger åbnes.

3. I afsnittet Ydeevne skal du fjerne markeringen fra afkrydsningsfeltet Udfør scanning for svage indstillinger af operativsystemet.

Kaspersky Security Cloud vil ikke scanne efter svage indstillinger i operativsystemet eller vise advarsler om dem.