Opretter forbindelse til My Kaspersky

30. november 2021

ID 139729

Hvis du vil aktivere programmet, skal du logge på din My Kaspersky-konto og på den måde oprette forbindelse til My Kaspersky. Kaspersky Security Cloud fungerer ikke, hvis enheden ikke er tilsluttet My Kaspersky. Hvis du tidligere har indtastet dine brugeroplysninger i et andet Kaspersky-program på denne enhed, vil Kaspersky Security Cloud automatisk oprette forbindelse til My Kaspersky. Hvis programmet ikke automatisk opretter forbindelse mellem din enhed og My Kaspersky, skal du manuelt indtaste dine brugeroplysninger for at logge på.

Hvis du har en My Kaspersky-konto:

1. Indtast den e-mailadresse, du brugte, da du oprettede kontoen.
  2. Indtast adgangskoden til din konto.
  3. Indtast den kode, der vises på billedet, og klik på knappen Fortsæt.

Dette trin er kun tilgængeligt, hvis du indtastede en forkert e-mailadresse eller adgangskode flere gange.

4. Hvis du konfigurerede SMS-godkendelse på My Kaspersky, sendes der en SMS med godkendelseskoden til din telefon. I indtastningsfeltet skal du indtaste godkendelseskoden og klikke på knappen Fortsæt.

Hvis meddelelsen med godkendelseskoden ikke leveres, skal du gøre et af følgende:

• Klik på knappen Få en ny kode for at bede om koden igen.
    • Klik på knappen Modtog du ikke koden? for at finde ud af, hvordan du løser dette problem.

I nogle områder beder programmet dig om at læse og acceptere reglerne for datafremskaffelse. Hvis du accepterer vilkårene i erklæringen, skal du klikke på knappen Acceptér og tilslut.

Programmet bliver tilsluttet til My Kaspersky.

• Hvis du allerede har købt et abonnement og indtastet aktiveringskoden på My Kaspersky, bliver programmet aktiveret med abonnementet, når du opretter forbindelse til My Kaspersky.
    • Hvis programmet registrerede flere forskellige aktive licenser, f.eks. til Kaspersky Security Cloud – Personal og Kaspersky Security Cloud – Family, vises vinduet Vælg abonnement. Klik på knappen Vælg for at vælge det abonnement, som Kaspersky Security Cloud skal bruges under.

Hvis du endnu ikke har købt et abonnement, bliver programmet aktiveret under pakken Kaspersky Security Cloud – Gratis.

Hvis du ikke har en konto på My Kaspersky