Om My Kaspersky-konto

30. november 2021

ID 139732

Der kræves en My Kaspersky-konto for at arbejde med Kaspersky Security Cloud.

Hvis du endnu ikke har en My Kaspersky-konto, kan du oprette en på webstedet eller i webstedsforbindelsesvinduet i Kaspersky Security Cloud. Du kan også bruge konti, der bruges med andre Kaspersky-ressourcer, til at logge ind på webstedet.

Når du opretter en Min Kaspersky-konto, skal du både angive en gyldig e-mailadresse og en adgangskode. Adgangskoden skal bestå af mindst otte tegn, et tal, et stort bogstav og et lille bogstav. Mellemrum er ikke tilladt.

Hvis adgangskoden er for svag eller almindelig, oprettes adgangskoden ikke.

Når kontoen er oprettet, modtager du en e-mail-meddelelse, der indeholder et link til aktivering af din konto.