Du kan aktivere komponenten Enheder i mit netværk

30. november 2021

ID 139737

Sådan aktiveres eller deaktiveres komponenten Enheder i mit netværk:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på knappen Indstillinger 2019.png nederst i vinduet.

Vinduet Indstillinger åbnes.

3. Vælg afsnittet Beskyttelse.
  4. Vælg Firewall-komponenten.
  5. Udfør en af følgende handlinger:
    • For at aktivere komponenten Enheder i mit netværk skal du markere afkrydsningsfeltet Vis enheder, der er tilsluttet mit netværk.
    • For at deaktivere komponenten Enheder i mit netværk skal du fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet Vis enheder, der er tilsluttet mit netværk.