Sådan får du vist enheder i mit netværk

30. november 2021

ID 139739

Kaspersky Security Cloud viser følgende oplysninger om enheder, der er tilsluttet til dit Wi-Fi-netværk eller det kabelbaserede Ethernet-netværk:

• Enhedsnavn
  • Enhedsproducent
  • Enhedstype (dvs. computer, mobilenhed, router, spillekonsol eller videokamera)
  • Operativsystem installeret på enheden
  • MAC-adresse (unikt netværks-ID for enheden)
  • IP-adresse for enheden
  • Tiden, da de afbrudte enheder sidst blev påvist i netværket
  • Kaspersky-programmer installeret på enheden (for enheder beskyttet under pakkerne Personal og Family og tilsluttet til den samme konto på My Kaspersky)

Sådan får du vist enheder, der er tilsluttet dit netværk:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på ikonet i nederste del af vinduet (Netværksikon eller Ikon for kabelbaseret netværk eller Ikon for trådløst netværk afhængigt af typen af det registrerede netværk) for at åbne vinduet Enheder i mit netværk.

I vinduet Enheder i mit netværk vises følgende:

• Enheder, der aktuelt er tilsluttet dit netværk.
    • Enheder, der blev tilsluttet til dit netværk for noget tid siden.
    • Enhedsstatus i netværket:
      • Tilsluttede enheder er farvet grønne;
      • Frakoblede enheder er farvet grå;
      • Nye enheder er angivet som Ny.

Sådan ændres et enhedsnavn:

1. Vælg den relevante enhed på listen over enheder i vinduet Enheder i mit netværk.

Der åbnes et vindue med oplysninger om denne enhed.

2. Angiv det nye enhedsnavn i feltet Enhedsnavn.

Sådan ændres enhedstypen:

1. Vælg den relevante enhed på listen over enheder i vinduet Enheder i mit netværk.

Der åbnes et vindue med oplysninger om denne enhed.

2. Vælg det relevante element på rullelisten Enhedstype.