Sådan deaktiveres notifikationer, når enheder opretter forbindelse til mit netværk

30. november 2021

ID 198711

For at deaktivere notifikationerne, når enheder opretter forbindelse til netværket, skal gøre følgende:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på ikonet i nederste del af vinduet (Netværksikon eller Ikon for kabelbaseret netværk eller Ikon for trådløst netværk afhængigt af typen af det registrerede netværk) for at åbne vinduet Enheder i mit netværk.
  3. I vinduet Enheder i mit netværk skal du klikke på dots-knappen ud for netværket og vælg emnet Deaktiver notifikationer.

Applikationen viser ikke længere notifikationer, når en enhed opretter forbindelse til dette netværk.

Du kan også deaktivere notifikationer for det valgte netværk, når applikationen viser dig en notifikation om, at en enhed har oprettet forbindelse til dette netværk. For at gøre det, skal du klikke på linket Deaktiver notifikationer for dette netværk i vinduet med notifikationer.