Om aktiveringskoden

30. november 2021

ID 71010

En aktiveringskode er en kode, som du modtager ved køb af et abonnement på Kaspersky Security Cloud. Denne kode er nødvendig for at aktivere programmet.

Aktiveringskoden er en unik række med tyve cifre og bogstaver i formatet xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx.

Afhængigt af hvordan du købte programmet, kan du få aktiveringskoden på en af følgende måder:

• Hvis du har købt versionen af Kaspersky Security Cloud i æske, er aktiveringskoden angivet i brugervejledningen eller på æsken med installations-cd'en.
  • Hvis du køber Kaspersky Security Cloud fra en onlinebutik, sendes aktiveringskoden i en e-mail til den adresse, du angiver, når du bestiller.

Abonnementsperioden begynder at tælle ned fra den dato, du aktiverer programmet. Hvis du har købt et abonnement til brug af Kaspersky Security Cloud på flere forskellige enheder, starter abonnementsperioden, når du indtaster aktiveringskoden første gang.

Hvis du har købt et abonnement med automatisk fornyelse, starter abonnementsperioden på købstidspunktet.

Hvis du har mistet din aktiveringskode eller ved et uheld har slettet den efter aktivering af programmet, bedes du kontakte Kasperskys tekniske support for at gendanne din kode.