Sådan købes et abonnement

30. november 2021

ID 71235

Du kan købe et abonnement på My Kaspersky-webstedet, på andre Kaspersky-websteder eller hos vores partnere. Når du køber et abonnement, modtager du en aktiveringskode, som du skal bruge til at aktivere programmet med. Du kan ikke bruge en ny aktiveringskode i Kaspersky Security Cloud.

Sådan køber du et abonnement på My Kaspersky-webstedet:

1. Log ind på My Kaspersky.
  2. Gå til afsnittet Butik.
  3. Vælg programmet fra programlisten, og klik på knappen Køb nu.
  4. Følg instruktionerne på webstedet.

Hvis du vil købe et abonnement via programmets brugergrænseflade, skal du gøre følgende:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Udfør en af følgende handlinger:
    • Klik på knappen Køb nu i programmets hovedvindue.
    • Klik på linket Mangler i programmets hovedvindue for at gå til vinduet Abonnement, og klik på knappen Køb abonnement.

Webstedet for Kaspersky eller en af vores partnere åbnes i standardbrowseren. Følg instruktionerne på webstedet.