Forhindr programmer i at bruge webkameraet

14. februar 2022

ID 112537

Programmer på din computer kan få adgang til dit webkamera og tage fotos af dine omgivelser. Du kan blokere adgang til dit webkamera og forhindre ethvert program i at bruge det.

Bemærk: Adgangen blokeres for alle programmer, der er installeret på din computer. Du kan ikke blokere adgang til dit webkamera for specifikke programmer.

Vigtigt: Hvis Kaspersky Security Cloud blokerer dit webkamera, skal du først fjerne blokeringen af webkameraet for at bruge det.

Forhindr programmer i at bruge webkameraet