Opret forbindelse til My Kaspersky

14. februar 2022

ID 112738

Hvis du downloadede Kaspersky Security Cloud fra My Kaspersky, logger programmet automatisk ind på din konto ved første opstart. Hvis du downloadede Kaspersky Security Cloud fra Kaspersky-webstedet, skal du logge på My Kaspersky, før du kan bruge programmet. Hvis du ikke har en My Kaspersky-konto, skal du oprette en.

Bemærk: Hvis du er logget ind på My Kaspersky i et andet Kaspersky-program på din Mac, beder Kaspersky Security Cloud dig om at logge ind på My Kaspersky ved hjælp af den samme konto efter programinstallationen.

Log ind på My Kaspersky ved hjælp af din eksisterende konto

Vigtigt: Hvis din My Kaspersky-konto allerede har en anvendt aktiveringskode for Kaspersky Security Cloud, og abonnementet endnu ikke er udløbet, bliver programmet aktiveret automatisk, når du er logget på My Kaspersky. Hvis du har mere end ét abonnement på Kaspersky Security Cloud i din My Kaspersky-konto, vil programmet bede dig om at vælge et, der skal bruges.

Opret en My Kaspersky-konto fra programmets brugergrænseflade

Skift til en anden My Kaspersky-konto