Afinstaller Kaspersky Security Cloud

14. februar 2022

ID 118671

Bemærk: Afinstallation af Kaspersky Security Cloud fjerner ikke automatisk programudvidelsen fra Google Chrome og Firefox. For instruktioner om håndtering af browserudvidelser i disse browsere henvises der til dokumentationen på din browser.

Afinstaller Kaspersky Security Cloud

Bemærk: Du kan også afinstallere Kaspersky Security Cloud ved hjælp af afinstallationsprogrammet, der er inkluderet i et ZIP-arkiv, som du kan downloade fra Kaspersky Technical Support-webstedet. For mere information bedes du kontakte Kaspersky Teknisk Support.

Se også

Hardware- og softwarekrav

Forbered installationen

Installer Kaspersky Security Cloud