Advarsler og begrænsninger

14. februar 2022

ID 140466

• Hvis et program, der indsamler oplysninger og sender dem til behandling, installeres på din computer, vil Kaspersky Security Cloud muligvis klassificere dette program som malware. For at undgå dette kan du undtage programmet fra scanning ved at konfigurere Kaspersky Security Cloud som beskrevet i dette dokument.
  • Programmets funktionsindstillinger kan ændres ved at redigere konfigurationsfilerne.
  • Hvis Kaspersky Security Cloud er aktiv på din Mac, kan der være problemer under anvendelse af QuickVPN-programmet. Hvis du vil anvende QuickVPN, skal du afslutte Kaspersky Security Cloud. Vi gør vores bedste for at løse dette problem så hurtigt som muligt.
  • Hvis den primære adgangskode er angivet i Mozilla Firefox, vil Kaspersky Security Cloud ikke kunne installere certifikatet under basiskonfigurationen på macOS 11 eller nyere.
  • Privat datatrafik med iCloud og Beskyttelse af anonymitet i Mail er ikke kompatible med Kaspersky Security Cloud på macOS 12.