Hjemmenetværk

14. februar 2022

ID 143634

Du kan indstille et privat Wi-Fi-netværk som dit hjemmenetværk. Kaspersky Security Cloud viser oplysninger om enheder, der er tilsluttet til dette netværk i vinduet Hjemmenetværk.

Åbn vinduet Hjemmenetværk

I vinduet Hjemmenetværk spørger Kaspersky Security Cloud, om du vil indstille Wi-Fi-netværket som et hjemmenetværk, uanset hvornår du tilmelder dig et privat Wi-Fi-netværk. Hvis du ikke har et hjemmenetværk indstillet, viser Kaspersky Security Cloud også en meddelelse.

Indstil et Wi-Fi-netværk som et hjemmenetværk i vinduet Hjemmenetværk

Du kan få Kaspersky Security Cloud til at glemme det Wi-Fi-netværk, som ikke længere er dit hjemmenetværk.

Glem det aktuelle hjemmenetværk

Du kan manuelt opdatere listen over enheder, der er tilsluttet til dit hjemmenetværk.

Se og updater listen over enheder på hjemmenetværket

Hvis en enhed ikke længere er tilsluttet til dit netværk (f.eks. en gammel telefon), kan du slette denne enhed fra listen over enheder, der er tilsluttet til dit hjemmenetværk.

Slet en enhed fra listen over enheder, der er tilsluttet til dit hjemmenetværk

Hvis du har fundet en ukendt enhed på listen over enheder, der er tilsluttet dit hjemmenetværk, kan du blokere adgangen for denne enhed.

Bloker adgang for en ukendt enhed til dit hjemmenetværk

Beskyt dit Wi-Fi-netværk