Aktivér og deaktivér Kaspersky Security-udvidelsen for browsere i udvalgte browsere

14. februar 2022

ID 143843

Kaspersky Security-udvidelsen for browsere advarer dig om farlige websteder og tilbyder en sikrere måde at indtaste adgangskoder og følsomme oplysninger på online. Du kan også bruge udvidelsen til at aktivere eller deaktivere visse Kaspersky Security Cloud-komponenter og -funktioner. Udvidelsen er kompatibel med Safari, Google Chrome og Firefox.

Som standard installeres Kaspersky Security-udvidelsen i Safari. For at bruge udvidelsen i denne browser skal du aktivere den.

Bemærk: Du kan kun afinstallere Kaspersky Security-udvidelsen fra Safari ved at afinstallere Kaspersky Security Cloud.

Aktivér Kaspersky Security-udvidelsen til Safari

Deaktivér Kaspersky Security-udvidelsen til Safari

For at bruge Kaspersky Security-browserudvidelsen i Google Chrome og Firefox skal du installere og aktivere udvidelsen for disse browsere.

Installer og aktivér Kaspersky Security-udvidelsen for Google Chrome/Firefox

For instruktioner om håndtering af browserudvidelser i Google Chrome / Firefox-browsere, se browserdokumentationen.