Kaspersky Security Cloud

14. februar 2022

ID 146316

Kaspersky Security Cloud er vores nye sikkerhedstjeneste baseret på patenteret adaptiv sikkerhedsteknologi. Tjenesten justeres i forhold til dine handlinger og leverer personlige anbefalinger om, hvordan du bedre kan beskytte dig selv og dine kære. Hvis du f.eks. opretter forbindelse til Wi-Fi-netværk, handler online eller logger på websteder, anbefaler tjenesten at slå de beskyttelseskomponenter til, der passer bedst til situationen.

Du kan bruge Kaspersky Security Cloud på enheder, der kører Microsoft Windows, macOS (ikke tilgængelig i pakken Free), Android og iOS.

For at bruge Kaspersky Security Cloud skal din enhed være tilsluttet til en My Kaspersky-konto, en enkelt konto til fjernadministration af beskyttelse af dine enheder. En ejer af Family-abonnementet kan også dele beskyttelse med familiemedlemmer og venner. Alle andre brugere under dette Family-abonnement skal oprette deres egne My Kaspersky-konti.

Kaspersky Security Cloud tilbyder tre abonnementspakker:

Free-pakken

Personal-pakken

Family-pakken

op til 3 enheder

3 til 5 enheder

op til 10 enheder

Kaspersky Security Cloud

(grundlæggende)

Kaspersky Security Cloud

(fuld version)

Kaspersky Security Cloud

(fuld version)

Kaspersky Internet Security for Android

(gratis version)

Kaspersky Internet Security for Android

(Premium-version)

Kaspersky Internet Security for Android

(Premium-version)

Kaspersky VPN Secure Connection*

(standardversion)

Kaspersky VPN Secure Connection*

(standardversion)

Kaspersky VPN Secure Connection*

(standardversion)

Kaspersky Password Manager

(gratis version)

Kaspersky Password Manager

(Premium-version)

Kaspersky Password Manager

(Premium-version)

Kaspersky Safe Kids (Premium-version)

* For iOS- og Android-enheder er Kaspersky VPN Secure Connection en del af Kaspersky Security Cloud-funktionaliteten, ikke en separat app. Fjern Kaspersky VPN Secure Connection fra din mobile enhed, så Kaspersky Security Cloud kan fungere uden fejl. Kaspersky VPN Secure Connection-indstillingerne slettes, når programmet er fjernet. Hvis du har købt et abonnement på den premium-version af Kaspersky VPN Secure Connection, bliver det anvendt på VPN-funktionen i Kaspersky Security Cloud.