Overholdelse af EU-lovgivningen

14. februar 2022

ID 166861

Ved distribution i Den Europæiske Union lever Kaspersky Security Cloud op til vilkårene i databeskyttelsesforordningen (GDPR).

Under installationen af Kaspersky Security Cloud vil du blive bedt om at læse og acceptere vilkårene og betingelserne i slutbrugerlicensaftale og politikken for beskyttelse af personlige oplysninger. Når du accepterer slutbrugerlicensaftalen og politikken for beskyttelse af personlige oplysninger, bekræfter du, at du har den krævede alder til at installere Kaspersky Security Cloud inden for Den Europæiske Union.

Du bliver også bedt om at læse og acceptere følgende udsagn:

• Erklæring om databehandling til forbedret beskyttelse (Kaspersky Security Network Statement), som gør det muligt at forbedre programmets driftsmæssige bekyttelse og væsentlige funktionalitet
  • Erklæring vedrørende databehandling til markedsføringsformål ("Markedsføringserklæring", der giver Kaspersky mulighed for at tilbyde dig yderligere fordele

Hvis du vælger at acceptere disse erklæringer, kan du stadig når som helst tilbagekalde din accept i programindstillingerne.