Beskyttelse af dine adgangskoder og følsomme oplysninger

14. februar 2022

ID 173530

Kaspersky Password Manager beskytter alle dine adgangskoder og andre følsomme oplysninger (f.eks. pasoplysninger og økonomiske eller medicinske fortegnelser) med en enkelt hovedadgangskode. Du kan installere Kaspersky Password Manager på stationære computere, bærbare computere og mobile enheder, der kører Microsoft® Windows®, macOS, Android eller iOS for at holde alle dine data sikre og synkroniserede.

Kaspersky Password Manager:

• Sørger for, at dine adgangskoder og andre vigtige oplysninger er lige ved hånden.
  • Udfylder online formularer automatisk.
  • Beskytter dine følsomme oplysninger.
  • Importerer adgangskoder fra tredjepartsadgangskodeadministratorer.
  • Kontrollerer adgangskodesikkerheden.
  • Genererer stærke adgangskoder.
  • Synkroniserer data på tværs af flere forskellige enheder.

Du kan administrere dine data enten fra programgrænsefladen eller på My Kaspersky.

Installer Kaspersky Password Manager