Om totrinsbekræftels

14. februar 2022

ID 180180

Vigtigt: Totrinsbekræftelse er muligvis ikke tilgængeligt i dit område. Der er flere oplysninger i My Kaspersky Hjælp.

Totrinsbekræftelse forhindrer kriminelle i at logge på din My Kaspersky-konto, selvom de kender din adgangskode. For at bekræfte din identitet sender vi også en unik sikkerhedskode til dig via SMS. Vi bruger det telefonnummer, du gemmer på My Kaspersky. Det betyder, at både din adgangskode og din telefon skal bruges til at logge på din konto.

Du kan slå totrinsbekræftelse til på My Kaspersky. Hvis du ændrer dit telefonnummer, kan du opdatere det på My Kaspersky. Hvis du allerede er logget på en enhed, vil intet ændre sig for dig. Der findes detaljerede instruktioner i My Kaspersky Hjælp.

Bemærk: Den sikkerhedskode, der sendes til dit telefonnummer i en SMS-besked er gyldig i en kort periode. Hvis den udløber, skal du bede om en ny sikkerhedskode.

Hvis du ikke har modtaget en SMS-besked med en sikkerhedskode