Administrér applikationen fra kommandolinjen

14. februar 2022

ID 183196

Du kan administrere Kaspersky Security Cloud fra kommandolinjen.

Bemærk: Når opdateringer af Kaspersky Security Cloud-modulerne er blevet installeret, kan der være forskel på versionen af programklienten på kommandolinjen og den installerede programversion.

Kommandolinjesyntaks:

kav <kommando> <parametre>

Brug følgende kommando til at få vist oplysninger om programmets kommandolinjesyntaks:

kav -? | help

Hver kommando har sit eget udvalg af understøttede parametre. Brug en af følgende kommandoer til at få vist oplysninger om syntaksen for en bestemt kommando:

kav <kommando> -?

kav help <kommando>