Sikkerhedsrapporter

14. februar 2022

ID 183266

Kaspersky Security Cloud kan generere sikkerhedsrapporter med et kort resume af scanningsstatistik og sikkerhedsproblemer, som blev registreret af programmet. Hvis generering af sikkerhedsrapporter er slået til, giver Kaspersky Security Cloud dig besked om, at en ny sikkerhedsrapport er klar til at blive vist. Hvis du vælger at se sikkerhedsrapporten, åbner Kaspersky Security Cloud et nyt vindue, hvor du kan finde oplysninger om din computers sikkerhedsstatus.

Åbn en sikkerhedsrapport

I en sikkerhedsrapport kan du vælge, om du vil have vist oplysningerne om de sidste to uger eller om al den tid, der er gået, siden programmet blev installeret.

Rediger rapportperioden

Hvis du ikke vil se sikkerhedsrapporter, kan du slå meddelelser om dem fra.

Slå meddelelser om sikkerhedsrapporter til/fra