Få teknisk support på My Kaspersky

14. februar 2022

ID 35517

My Kaspersky er en online ressource til at administrere beskyttelse af dine enheder og aktiveringskoder for Kaspersky-programmer og for forespørgsler om teknisk support.

Du skal have en konto for at få adgang til My Kaspersky. Tilmeld dig ved at indtaste din e-mailadresse og oprette en adgangskode.

Du kan modtage teknisk support via My Kaspersky på følgende måder:

• Sende e-mailforespørgsler til teknisk support.
  • Kontakt teknisk support uden at sende e-mail.
  • Følge status for dine forespørgsler i realtid.

Du kan også se en komplet oversigt over dine forespørgsler om teknisk support.

E-mailforespørgsel til teknisk support

Angiv følgende oplysninger, når du sender en forespørgsel til teknisk support via e-mail:

• Emne for meddelelse
  • Programnavn og versionsnummer
  • Navn på operativsystemet og versionsnummer
  • Beskrivelse af problemet

Svaret på dit spørgsmål fra teknisk support sendes til din My Kaspersky-konto og til den e-mailadresse du angav, da du registrerede din konto.