Ikon for Kaspersky Security Cloud

14. februar 2022

ID 58161

Så snart Kaspersky Security Cloud er installeret, vises ikonet Kaspersky Security Cloud på menulinjen. Når applikationen er aktiveret, viser applikationsikonet status for programmet. Hvis applikationsikonet er aktivt (), betyder det, at alle eller nogle af beskyttelseskomponenterne er aktiveret. Hvis applikationsikonet er inaktivt (), er alle beskyttelseskomponenterne deaktiveret.

Applikationsikonet vises altid på menulinjen. Når du åbner applikationsvinduet, vises applikationsikonet også i Dock.

Åbn applikationsikonets menu

Fra applikationsikonets menu kan du:

• Åbn programmets hovedvindue.
  • Deaktivér computerbeskyttelsen.
  • Genaktivér computerbeskyttelsen.
  • Åbn Beskyttelsescenter for at læse meddelelser om beskyttelse, anbefalinger og applikationsnyheder.
  • Start Hurtig scanning.
  • Kør en opdatering.
  • Åbn vinduet med Personlige oplysninger.
  • Åbn vinduet Hjemmenetværk.
  • Åbn vinduet Overvågning af harddisktilstand.
  • Åbn vinduet med Applikationsindstillinger.
  • Slut applikationen.