Programmets hovedvindue

14. februar 2022

ID 58162

Åbn programmets hovedvindue

Formålet med programmets hovedvindue

I hovedvinduet i Kaspersky Security Cloud kan du se oplysninger om status for computerbeskyttelse, status for Fil Anti-Virus og Web Anti-Virus, status for virusscanninger og anbefalinger om, hvordan du kan forbedre beskyttelsen af din Mac.

I programmets hovedvindue kan du også gøre følgende:

• Åbn vinduet Scanning for at administrere scanningsopgaver.
  • Åbn vinduet Licensering for at få vist abonnementsoplysningerne.
  • Åbn beskyttelsescenter.
  • Se nyheder om Kaspersky Security Cloud og beskyttelse mod computertrusler generelt.
  • Læs anbefalinger om, hvordan du øger sikkerheden for din computer.
  • Åbn vinduet Personlige oplysninger for at redigere dine indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger.
  • Åbn vinduet Overvågning af harddisktilstand.
  • Åbn vinduet Hjemmenetværk.
  • Åbn vinduet Kaspersky Safe Kids.
  • Log på eller log ud af din My Kaspersky-konto.

Kontrolelementer i programmets hovedvindue

Programmets hovedvindue omfatter følgende kontrolelementer:

• Beskyttelsesstatusindikator (formet som et skjold)
  • Store knapper nederst i vinduet
  • Små knapper i nederste rude i vinduet

Beskyttelsesstatusindikatoren viser den aktuelle computerbeskyttelsesstatus:

• Grøn angiver, at computerbeskyttelsen er på et optimalt niveau.
  • Gul og rød advarer om, at der er forskellige problemer med relation til konfiguration eller drift af Kaspersky Security Cloud.

Ud over beskyttelsestatusindikatoren beskriver højre rude i programmets hovedvindue computerens beskyttelsesstatus og viser de nyeste computersikkerhedsproblemer og trusler rapporteret af Beskyttelsescenter samt de seneste nyheder og anbefalinger fra Kaspersky.

Du kan udføre følgende handlinger ved at klikke på knapperne i den nederste del af vinduet:

Åbn vinduet Scanning for at køre Hurtig scanning, Fuld scanning og Brugerdefineret scanning.

Åbn vinduet Personlige oplysninger for at tilpasse dine indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger og kontrollere dine konti.

Åbn vinduet Overvågning af harddisktilstand for at undersøge dine harddiskes tilstand.

Åbn vinduet Kaspersky Safe Kids (kun i Family-pakken).

Åbn vinduet Hjemmenetværk for at undersøge enheder i dit Wi-Fi-hjemmenetværk.

Du kan udføre følgende handlinger ved at klikke på knapperne i den nederste del af vinduet:

<My Kaspersky-konto>

Åbn vinduet, hvor du kan gå til My Kaspersky-webstedet eller log ud af My Kaspersky.

Åbn vinduet Licensering, hvor du kan se oplysninger om dit abonnement.