Vinduet med programindstillinger

14. februar 2022

ID 58163

Åbn vinduet med indstillinger for Kaspersky Security Cloud

Vinduet med programindstillinger indeholder følgende faner:

• Beskyttelse. Brug denne fane til at konfigurere indstillingerne for Fil Anti-Virus, Web Anti-Virus, Sikre penge og Forebyggelse af indtrængen.
  • Scanning. Brug denne fane til at tilpasse indstillinger for scanningsopgaver.
  • Trusler. Brug denne fane til at vælge kategorier af detekterede objekter, konfigurere opbevaringsperioden for objekter i Karantæne og konfigurere Zone, der er tillid til.
  • KSN. Brug denne fane til at tilmelde dig eller forlade Kaspersky Security Network. Hvis du bruger Kaspersky Security Cloud inden for EU, USA, Storbritannien eller Brasilien, kan du også vælge, om du vil levere oplysninger, som vil hjælpe Kaspersky med at forbedre produkterne.
  • Opdatering. Brug denne fane til at konfigurere opdateringer af programdatabaser og versioner.
  • Personlige oplysninger. Brug denne fane til at ændre dine indstillinger for beskyttelse af personlige oplysninger.
  • Browsere. Brug denne fane til at få Kaspersky Security-udvidelse til dine browsere og konfigurere indstillinger for browserudvidelse.
  • Harddisktilstand. Brug denne fane til at aktivere eller deaktivere regelmæssig kontrol af harddiske på din Mac.
  • Information. Brug denne fane til at konfigurere meddelelser og rapporter for Kaspersky Security Cloud, aktivere eller deaktivere logføring af fejlretningsoplysninger i sporingsfiler og konfigurere automatisk levering af fejlrapporter til Kaspersky.

Ved at klikke på kan du blokere brugere uden administratorrettigheder, så de ikke kan redigere indstillingerne for Kaspersky Security Cloud. Denne knap er placeret i indstillingsvinduets nederste del. Du skal indtaste administratornavn og adgangskode for at gøre redigering af indstillinger tilgængeligt igen.

Knappen  åbner afsnittet Hjælp i Kaspersky Security Cloud, som beskriver det aktive programvindue. Du kan også åbne afsnittet Hjælp for det programvindue, der er aktivt i øjeblikket, ved at vælge Åbn hjælp til dette vindue i menuen Hjælp.