Se computerens beskyttelsesstatus

14. februar 2022

ID 58282

Indikatoren for beskyttelsesstatus er formet som et skjold og findes i programmets hovedvindue. Den informerer dig om computerbeskyttelsesproblemer. Afhængigt af computerbeskyttelsens tilstand, kan indikatoren skifte farve. Hvis Kaspersky Security Cloud opdager nogen sikkerhedstrusler, vises en meddelelse om truslerne i programmets hovedvindue og indikatoren skifter farve.

Indikatorens farve kan skifte på følgende måder:

• Grøn. Din computer er tilstrækkeligt beskyttet.

En grøn indikator betyder, at anti-virusdatabaserne er opdateret, og alle programkomponenter er blevet konfigureret som anbefalet af Kaspersky. Ingen skadelige objekter blev fundet, og ingen fundne skadelige objekter er blevet neutraliseret.

• Gul. Computerens beskyttelsesniveau er reduceret.

En gul indikator betyder, at Kaspersky Security Cloud er opmærksom på et problem. Sådanne problemer omfatter f.eks. mindre afvigelser fra de anbefalede sikkerhedspræferencer eller lidt forældede programdatabaser.

• Rød. Din computer er i fare for at blive inficeret.

En rød indikator angiver, at der er alvorlige problemer, som kan betyde, at din computer inficeres, og at du mister data. Det kan f.eks. være, at antivirusprogramdatabaserne er meget forældede, programmet ikke er aktiveret, eller der er fundet skadelige objekter.

Det anbefales at løse problemer og håndtere sikkerhedstrusler snarest muligt.