Deaktivér og genoptag computerbeskyttelsen

14. februar 2022

ID 58285

Kaspersky Security Cloud starter som standard samtidig med operativsystemet og beskytter computeren indtil den slukkes. Alle beskyttelseskomponenter (Fil Anti-Virus, Web Anti-Virus, Sikre penge og Forebyggelse af indtrængen) er aktiverede og kører.

Du kan deaktivere beskyttelse helt eller deaktivere specifikke beskyttelseskomponenter.

Vigtigt: Kaspersky anbefaler kraftigt, at du ikke deaktiverer beskyttelse eller beskyttelseskomponenter, da dette kan føre til, at din computer bliver inficeret, og at data går tabt.

Når computerbeskyttelse er deaktiveret:

• Applikationsikonet på menulinjen er inaktivt.
  • Indikatoren for beskyttelsesstatus i programmets hovedvindue er rød.

Når en eller flere beskyttelseskomponenter er deaktiveret, er indikatoren for beskyttelsesstatus rød eller gul.

Bemærk: Deaktivering eller midlertidig afbrydelse af beskyttelseskomponenter påvirker ikke virusscanningsopgaver eller opdateringsopgaven.

Du kan deaktivere/genoptage computerbeskyttelsen på en af følgende måder:

• Fra applikationsikonet
  • Fra vinduet med programindstillinger

Du kan også genoptage computerbeskyttelse fra hovedprogramvinduet eller din My Kaspersky-konto.

Deaktivér/genoptag computerbeskyttelsen fra applikationsikonet

Deaktivér/genoptag computerbeskyttelsen fra vinduet med programindstillinger

Vigtigt: Hvis du har deaktiveret computerbeskyttelsen, aktiveres den ikke automatisk igen, når Kaspersky Security Cloud starter igen. Du skal genaktivere computerbeskyttelsen manuelt.

Sådan deaktiveres en beskyttelseskomponent

Vigtigt: Hvis du deaktiverer en beskyttelseskomponent, aktiveres den ikke automatisk, når Kaspersky Security Cloud starter igen. Du skal genaktivere beskyttelseskomponenten manuelt.

Sådan aktiverer du en beskyttelseskomponent

For at aktivere computerbeskyttelsen eller beskyttelseskomponenter, kan du også bruge Beskyttelsescenter. Deaktivering af computerbeskyttelse eller beskyttelseselementer gør din computer langt mere sårbar overfor infektion. Derfor oplyser Beskyttelsescenter om hvornår beskyttelse er deaktiveret.