Varemærkemeddelelser

14. februar 2022

ID 59177

Registrerede varemærker og servicemærker ejes af deres respektive ejere.

AirPort, App Store, Apple, Finder, iCloud, iMac, iPad, iPhone, iPod, Mac, MacBook, macOS, Mac Pro, OS X, Safari og Time Machine er varemærker tilhørende Apple Inc., registreret i USA og andre lande.

Avira og andre Avira-produktnavne, der henvises til heri, er varemærker tilhørende Avira eller dets tilknyttede selskaber.

AnyConnect, Cisco, Cisco AnyConnect og IOS er registrerede varemærker eller varemærker tilhørende Cisco Systems, Inc. og / eller dets tilknyttede selskaber i USA og visse andre lande.

Comodo er et varemærke, der ejes af Comodo og / eller dets tilknyttede selskaber.

ESET er et varemærke eller registreret varemærke tilhørende ESET, spol. s r.o.

Android, Chrome, Chromium, Google og Google Chrome er varemærker tilhørende Google Inc.

Intel er et varemærke tilhørende Intel Corporation i USA og/eller andre lande.

Linux er det registrerede varemærke tilhørende Linus Torvalds i USA og andre lande.

McAfee er et varemærke eller registreret varemærke tilhørende McAfee, Inc. i USA og andre lande.

Internet Explorer, Microsoft, Windows, Windows Phone og WMI er registrerede varemærker tilhørende Microsoft Corporation i USA og andre lande.

Firefox er et varemærke, der tilhører Mozilla Foundation.

Java og JavaScript er registrerede varemærker, der tilhører Oracle og/eller associerede selskaber.

Norton og Symantec er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Symantec Corporation eller dets datterselskaber i USA og andre lande.

Trend Micro er et varemærke tilhørende Trend Micro.

AVG er et registreret varemærke.