Rapporter

14. februar 2022

ID 59232

Du kan få vist en Kaspersky Security Cloud-rapport med en liste over alle detekterede objekter. Derudover oprettes en særskilt detaljeret rapport for hver af de følgende programkomponenter: Fil Anti-Virus, Web Anti-Virus, Sporing af hjemmeside og Forebyggelse af indtrængen samt opgaverne virusscanning og opdatering.

Åbn vinduet Rapporter

Kaspersky Security Cloud kan gemme rapporter i tekstformat. Denne funktion kan være nyttig, hvis programkomponenter eller opgaver resulterer i en fejl, som du ikke selv kan klare, og du får brug for hjælp fra Kasperskys tekniske support. I så fald skal du sende en tekstrapport til Kasperskys tekniske support, så vores specialister kan studere problemet og løse det hurtigst muligt.

Eksportér en rapport for en Kaspersky Security Cloud-komponent eller en opgave til en tekstfil

Kaspersky Security Cloud logfører som standard ikke oplysningshændelser i rapporter. Du kan tillade logføring af oplysningshændelser.

Bemærk: Denne indstilling gælder kun for Fil Anti-Virus. Logføring af ikke-kritiske hændelser øger rapportfilens samlede størrelse.

Tillad logføring af oplysningshændelser i rapporter

Rapportfiler kan indeholde personlige data, som er hentet under brug af beskyttelseskomponenter som f.eks. Fil Anti-Virus, Web Anti-Virus, Sporing af hjemmeside, som følger:

• Online browsinghistorik
  • Blokerede links
  • Versioner af browser og operativsystem
  • Navne på filer og stier til dem

Rapportfiler gemmes lokalt på din computer. Rapportfiler slettes 30 dage efter, at de er logført. En rapports filstørrelse kan ikke overstige 1 MB. Stien til rapportfiler er ~/Library/Application Support/Kaspersky Lab/KAV/Data/Report.