Deltag i Kaspersky Security Network

14. februar 2022

ID 59237

Når du deltager i Kaspersky Security Network, sendes Kaspersky Security Cloud-statistik automatisk til Kaspersky for at forbedre beskyttelsen af din Mac.

Bemærk: Kaspersky modtager, behandler eller opbevarer ikke nogen personlige data uden dit udtrykkelige samtykke.

Deltagelse i Kaspersky Security Network er frivilligt. Beslutningen om at deltage skal du tage, når du installerer Kaspersky Security Cloud. Du kan imidlertid når som helst ændre din beslutning senere.

Aktivér Kaspersky Security Network, hvis du bruger Kaspersky Security Cloud uden for EU, Storbritannien, USA og Brasilien

Aktivér Kaspersky Security Network, hvis du bruger Kaspersky Security Cloud inden for EU, Storbritannien, USA og Brasilien.