Brug en sporingsfil

14. februar 2022

ID 73375

Når du rapporterer et problem til specialisterne fra Kasperskys tekniske support, beder de dig muligvis om at generere en rapport med oplysninger om driften af Kaspersky Security Cloud og sende den til Kasperskys tekniske support. Desuden vil specialisterne fra Kaspersky Labs tekniske support måske bede dig oprette en sporingsfil. Sporingsfilen gør det muligt at udføre en trinvis undersøgelse af udførelsen af programkommandoer og bestemme, hvornår der opstår fejl.