Om abonnement

14. februar 2022

ID 74860

Et abonnement på Kaspersky Security Cloud er en købsordre på programmet med specifikke parametre (udløbsdato, antal beskyttede enheder), som giver dig ret til at bruge programmet i henhold til vilkårene i slutbrugerlicensaftalen. Du kan bestille et abonnement på Kaspersky Security Cloud på My Kaspersky. Du kan vælge automatisk eller manuel fornyelse af abonnementer.

Abonnementet giver dig ret til:

• Brug programmets fulde funktionalitet på en eller flere enheder.
  • At få hjælp fra teknisk support.
  • At modtage opdateringer.

Abonnementsperioden begynder at tælle ned fra den dato, hvor du første gang anvender aktiveringskoden. Hvis du har købt et abonnement på brug af Kaspersky Security Cloud på flere forskellige enheder, starter abonnementsperioden, når du anvender aktiveringskoden første gang.

Hvis du har købt et abonnement med automatisk fornyelse, starter abonnementsperioden på købstidspunktet.

Når abonnementet udløber, kan du få en henstandsperiode til at forny abonnementet. Programmet forbliver fuldt ud funktionsdygtigt i henstandsperioden.

Inden du køber et abonnement, kan du "teste" en prøveversion af Kaspersky Security Cloud helt gratis. Prøveversionen af Kaspersky Security Cloud fungerer i en kort prøveperiode. Når prøveperioden udløber, kan du blive tildelt en henstandsperiode, hvori programmet bevarer sin funktionalitet. Når henstandsperioden udløber, bliver alle funktioner i Kaspersky Security Cloud deaktiveret. For at fortsætte med at bruge programmet skal du købe et abonnement.

Vigtigt: Kaspersky Security Cloud søger altid efter kritiske opdateringer, som er nødvendige for drift af programmet, uanset licensens status (aktiv, udløbet eller ikke eksisterende).