Kilder til oplysninger om programmet

14. februar 2022

ID 80831

Kaspersky Security Cloud-side på Kasperskys hjemmeside

siden Kaspersky Security Cloud på Kasperskys hjemmeside kan du finde generelle oplysninger om programmet og dets funktioner.

Kaspersky Security Cloud-side i vidensbasen

Vidensbasen er et afsnit på hjemmesiden for Kasperskys tekniske support.

Kaspersky Security Cloud-siden i vidensbasen kan du læse artikler med nyttige oplysninger, anbefalinger og svar på ofte stillede spørgsmål om, hvordan du køber, installerer og bruger programmet.

Artikler i vidensbasen kan indeholde svar på spørgsmål, der ikke kun relateres til Kaspersky Security Cloud, men også til andre Kaspersky-programmer. Artikler i vidensbasen kan også indeholde nyheder fra teknisk support.

Gå til vidensbasen fra rullemenuen Hjælp

Deltag i diskussioner om Kasperskys programmer med communitiet

Hvis dit spørgsmål ikke kræver et øjeblikkeligt svar, kan du diskutere det med Kasperskys specialister og andre brugere i vores community.

I communitiet kan du se diskuterede emner, skrive kommentarer og oprette nye diskussionsemner.

Gå til communitiet fra rullemenuen Hjælp

Bemærk: Der skal bruges en internetforbindelse for at få adgang til ressourcer fra hjemmesider.

Hvis du ikke kan finde en løsning på dit problem, skal du kontakte teknisk support.