Sikre penge

14. februar 2022

ID 85291

Sikre penge kontrollerer ægtheden af kendte online betalingssystemer og netbankwebsteder. Listen over kendte online betalingssystemer og hjemmesider for banker opdateres som en del af programdatabaserne.

Hvis du åbner et netbankwebsted, hvis certifikat eller webadresse ikke er troværdig, vil Kaspersky Security Cloud vise en meddelelse i din browser om, at dette websted ikke er sikkert at besøge. Hvis du har Kaspersky Security-udvidelsen installeret, viser Kaspersky Security Cloud også meddelelser om, hvorvidt webstedet er pålideligt eller ej.

Aktivér/deaktivér Sikre penge

Hvis du mener, at nogle websteder ikke er inkluderet i Sikre penge-beskyttelsen, eller du vil have Sikre penge-beskyttelse på websteder, som ikke hører til kategorien "betalingssystemer og netbankwebsteder", kan du tilføje dem til beskyttelsen manuelt.

Manuelt tilføj/fjern en hjemmeside fra en bank, betalingssystem eller onlinebutik til Sikre penge-beskyttelse

Vigtigt: Sikre penge-meddelelser er kun tilgængelige for browsere, der har Kaspersky Security-udvidelsen installeret.

Hvis Kaspersky Security Cloud ikke kan bekræfte et webstedscertifikat

Hvis du får en meddelelse om et certifikatverifikationsproblem på et websted, betyder det, at det websted, du vil åbne, ikke godkender godkendelseskontrollen. Vi anbefaler ikke at besøge dette websted. For detaljeret information om dette problem og mulige årsager til certifikatverifikationsproblemet kan du se webstedet for teknisk support (Vidensbase).