Oversigt over Kaspersky Security Cloud for Mac

14. februar 2022

ID 96495

Kaspersky Security Cloud beskytter computere, der kører macOS mod virus og andre trusler mod computersikkerheden.

Fil Anti-Virus

Fil Anti-Virus beskytter computerens filsystem i realtid ved at opsnappe og analysere forsøg på at få adgang til filer. Du kan konfigurere de handlinger, som programmet udfører på inficerede filer. Som standard desinficerer eller sletter Kaspersky Security Cloud skadelige objekter. Få mere at vide.

Web Anti-Virus

Web Anti-Virus beskytter oplysninger, der sendes og modtages af din computer over HTTP- og HTTPS-protokollerne i Safari-, Google Chrome- og Firefox-browsere. Denne komponent inkluderer Kaspersky Security-browserudvidelsen, som du kan installere for at scanne webstedslinks for phishing og skadelige webadresser og reducere risikoen for opsnapning, når du indtaster adgangskoder på websteder. Få mere at vide.

Forebyggelse af indtrængen

Forebyggelse af indtrængen beskytter computeren mod indtrængen i operativsystemet. Denne komponent beskytter mod cyberangribere (som bruger portscanning og brute-force angreb) og den malware, som de installerer (inklusive malware, der prøver at sende personlige oplysninger til kriminelle). Få mere at vide.

Scanning

Kaspersky Security Cloud detekterer og neutraliserer vira og andre trusler mod computersikkerheden efter anmodning i det angivne scanningsomfang. Du kan konfigurere de handlinger, som programmet udfører på inficerede filer. Som standard desinficerer eller sletter Kaspersky Security Cloud skadelige objekter. Du kan foretage en fuld scanning af computeren, en hurtig scanning af kritiske områder på computeren og en scanning af det angivne scanningsomfang. Du kan også konfigurere scanningsmuligheder for eksterne drev, der er tilsluttet til computeren. Få mere at vide.

Sikre penge

Sikre penge beskytter dine økonomiske transaktioner, når du besøger banken, betalingssystemer og online butikker – uanset hvor du indtaster kortoplysninger eller foretager en online betaling. Sikre penge sikrer, at hjemmesiderne for banker, betalingssystemer og onlinebutikker er ægte - det tjekker deres beskyttelsescertifikater baseret på data fra Kaspersky Security Network. Listen over validerede hjemmesider for banker, betalingssystemer og onlinebutikker opdateres automatisk sammen med programdatabaserne. Få mere at vide.

Datasikkerhed

Kaspersky Security Cloud blokerer adgang til dit webkamera for at forhindre programmer i at bruge det, blokerer websteder, så de ikke kan spore dig, og kontrollerer, om dine kontodata kan være blevet offentligt tilgængelige grundet datalækager på populære websteder. Få mere at vide.

Kaspersky Security-udvidelse til browsere

Du kan bruge Kaspersky Security-udvidelsen til at sikre din browsingaktivitet og beskytte dine adgangskoder og følsomme data. Få mere at vide.

Hjemmenetværk

Kaspersky Security Cloud overvåger enheder, der opretter forbindelse til dit Wi-Fi-hjemmenetværk. Få mere at vide.

Overvågning af harddisktilstand

Kaspersky Security Cloud overvåger dine harddiske for at forhindre uventede datatab og holde dine værdifulde oplysninger sikre. Programmet bruger S.M.A.R.T.-teknologi til at rapportere de vigtigste parametre for harddiskmiljøer og giver dig besked om vigtige hændelser og kritiske problemer. Få mere at vide.

Opdatering

Kaspersky Security Cloud opdaterer regelmæssigt databaserne fra Kasperskys opdateringsservere. Programmet kan downloade og installere nye versioner af Kaspersky Security Cloud automatisk. Få mere at vide.

Karantæne

Kaspersky Security Cloud opretter en kopi af en inficeret fil i Karantæne, når den detekteres inden forsøg på at desinficere eller slette filen. Du kan gendanne den originale version af filen til enhver tid. Få mere at vide.

Rapporter

Kaspersky Security Cloud genererer rapporter om hændelser og handlinger, som involverer programmets komponenter. Få mere at vide.

Meddelelser

Kaspersky Security Cloud bruger meddelelser til at informere dig om visse hændelser i forbindelse med driften af Kaspersky Security Cloud. Meddelelser kan være ledsaget af lyd. Få mere at vide.

Beskyttelsescenter

Kaspersky Security Cloud hjælper dig med at analysere og løse problemer og computersikkerhedstrusler, giver anbefalinger om, hvordan du kan forbedre beskyttelsen af computeren, og leverer de seneste nyheder og specielle tilbud fra Kaspersky. Få mere at vide.

Sikkerhedsrapporter

Kaspersky Security Cloud genererer sikkerhedsrapporter med et kort resume af scanningsstatistik og sikkerhedsproblemer, som blev registreret af programmet. Få mere at vide.

Fjernadministration via My Kaspersky

Ved at logge ind på My Kaspersky-portalen på en computer med forbindelse til internettet, kan du styre sikkerheden på dine computere med Kaspersky Security Cloud installeret via fjernadgang: se den nuværende status for computersikkerheden, løs problemer, reagere på computersikkerhedstrusler, aktivere/deaktivere sikkerhedskomponenter (Fil Anti-Virus, Web Anti-Virus, Forebyggelse af indtrængen), foretage virusscanningsopgaver, opdatere programdatabaser, aktivere/deaktivere beskyttelse af personlige oplysninger, Sikre penge-komponenter og håndtere Kaspersky Security Cloud-licensnøgler. Få mere at vide.