Beskyttelsesomfang for computeren

14. februar 2022

ID 96925

Objekter, der opdages af Kaspersky Security Cloud, inddeles i kategorier efter forskellige attributter. Programmet søger altid efter vira, orme, trojanske heste og skadelige værktøjer. Disse programmer kan gøre stor skade på computeren. For at sikre en mere pålidelig beskyttelse af computeren kan du udvide listen over objekter, der skal opdages, ved at give programmet mulighed for at søge efter legitim software, der kan bruges af indtrængende til at beskadige din computer eller dine personlige data.

De objekter, som Kaspersky Security Cloud beskytter mod, er grupperet som følger:

• Virus, orme, trojanske heste, skadelige værktøjer, adware og automatiske opkaldsprogrammer.

Denne kategori omfatter:

1. Alle typer malware.
    2. Software, der kan forstyrre dig ved at vise reklamer (f.eks. bannere) på computeren eller erstatte søgeresultaterne i din browser med reklamehjemmesider.
    3. Programmer, der etablerer skjulte telefonforbindelser gennem et modem.

Beskyttelse mod alle typer af malware sikrer det absolut nødvendige sikkerhedsniveau. I overensstemmelse med anbefalingerne fra Kasperskys eksperter overvåger Kaspersky Security Cloud altid objekter, der tilhører denne kategori.

• Legitim software, der kan bruges af indtrængende til at beskadige din computer eller dine personlige data. Denne kategori omfatter legitim software, der kan bruges af indtrængende til at beskadige din computer eller dine personlige data, f.eks. programmer til fjernadministration.

Valg af de kategorier af objekter, der skal detekteres

Afhængig af de valgte kategorier af objekter, der skal opdages, bruger Kaspersky Security Cloud nogle af eller alle sine anti-virusdatabaser under kørsel af Fil Anti-Virus, Web Anti-Virus og virusscanningsopgaver.

Bemærk: Hvis Kaspersky Security Cloud klassificerer et program som malware, men du mener, det er sikkert, kan du tilføje dette program til den zone, der er tillid til.

Zone, der er tillid til er en liste over objekter, som Kaspersky Security Cloud ikke scanner eller overvåger. Det kan være nødvendigt at tilføje objekter til den zone, der er tillid til, hvis Kaspersky Security Cloud blokerer adgang til en fil, et program eller et websted, selvom du er sikker på, at objektet/programmet/webadressen er uskadelig.

Når et program tilføjes den zone, der er tillid til, overvåges dets fil- og netværksaktiviteter (herunder mistænkelige aktiviteter) ikke længere. Men Kaspersky Security Cloud scanner fortsat den eksekverbare fil og proces for det program, der er tillid til.

Tilføj/fjern en fil eller mappe til/fra listen over filer og mapper, der er tillid til

Tilføj/fjern en internetadresse, der er tillid til/fra listen over internetadresser, der er tillid til

Aktivér overvågning af en internetadresse, der er tillid til