Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Mac

Opgrader til den Ubegrænset version

12. april 2023

ID 143110_1

Hvis du vil have ubegrænset sikker trafik og frihed til at vælge VPN-servere, kan du opgradere til Ubegrænset-versionen af Kaspersky VPN. Hvis du allerede har brugt Ubegrænset-versionen, og dit abonnement er udløbet, eller henstandsperioden er startet, kan du forny det.

Køb/forny et abonnement

Du kan også købe et abonnement på Kaspersky VPN på My Kaspersky eller på Kasperskys websted:

• Hvis du køber abonnementet på My Kaspersky, bliver abonnementet aktiveret automatisk, så snart du gennemfører købet.
  • Hvis du køber abonnementet på Kasperskys websted, modtager du en aktiveringskode i en e-mail sendt til den e-mailadresse, du har angivet. For at aktivere abonnementet skal du tilføje aktiveringskoden til din My Kaspersky-konto og forbinde Kaspersky VPN til My Kaspersky. Du kan finde flere oplysninger om, hvordan du manuelt tilføjer din aktiveringskode til din My Kaspersky-konto under My Kaspersky Hjælp.

Se også

Kaspersky VPN-versioner

Gendan dit abonnement