Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Mac

Hvorfor er det ikke muligt at åbne et websted, når Kaspersky VPN er aktiveret?

12. april 2023

ID 213982

Nogle websteder og webtjenester nægter adgang, når du forsøger at oprette forbindelse til dem via et VPN. Websteder og webtjenester kan nægte VPN-adgang af følgende årsager:

• Ejere af websteder vil have, at det licenserede indhold, de offentliggør, kun er tilgængeligt for et bestemt land, da der er forskellige tilbud og priser for forskellige lande.
  • Ejere af websteder vil have, at webstedet kun besøges fra én bestemt region. For eksempel hvis der er en konkurrence for et bestemt land, så er adgang fra andre regioner forbudt.
  • Der findes f.eks. webtjenester, som af juridiske grunde kun er tilgængelige i et bestemt område (for eksempel visse medietjenesteleverandører eller nyhedstjenester). Disse webtjenester afviser anonymiseringer og er ikke tilgængelige, når du bruger et VPN (eller en anden anonymisering) til at få adgang til dem.
  • Disse webtjenester bestemmer ikke kun klientens placering, men undersøger også, om klienten bruger en anonymisering. Hvis der registeres et forsøg på at få adgang til webtjenesten via en anonymisering, blokeres adgang til webtjenesten.
  • Hvis du ikke kan få adgang til et bestemt websted eller webtjeneste ved at bruge en Kaspersky VPN, anbefaler vi, at du kontakter kundeservice. Rapporter, at webtjenesten er utilgængelig, og fra hvilken placering. Kaspersky vil gøre sit bedste for at løse problemet.