Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Windows

Sådan konfigureres split-tunneling

2. oktober 2023

ID 232827

Du kan konfigurere aktivering af en VPN-forbindelse kun for udvalgte programmer (split-tunneling).

Sådan konfigureres aktivering af en VPN-forbindelse for udvalgte programmer

Split-tunneling funktionen har følgende begrænsninger:

• Split-tunneling fungerer kun på Microsoft Windows 10 eller nyere. Hvis du opgraderer et ældre operativsystem til disse versioner, skal du geninstallere Kaspersky VPN Secure Connection for at funktionen bliver tilgængelig.
  • Split-tunneling med antivirus-programmer. I dette tilfælde vil Kaspersky VPN Secure Connection vise en fejlmeddelelse.
  • Split-tunneling kan påvirke brug af TeamViewer. Slå VPN til uden denne funktion for at arbejde med TeamViewer.
  • Hvis en VPN-forbindelse er aktiveret, vil alle programmer, inklusive dem, der er tilføjet til undtagelser, bruge VPN-tunnelens DNS i stedet for brugerens DNS.
  • DNS-forespørgsler fra programmer, som er på listen over programmer, som skal bruge VPN, går ikke altid gennem VPN-tunnelen. I nogle tilfælde kan DNS-forespørgsler fra et program blive sendt uden om VPN-tunnelen.
  • VPN-indstillinger for valgte programmer bliver kun anvendt på de anførte stier til programmerne. Hvis en sti ændres, f.eks. hvis et program på listen bliver opdateret, bliver indstillingerne for det valgte program ikke automatisk anvendt.