Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Windows

Trin 3. Gem programindstillingerne

22. december 2023

ID 128330

I dette trin skal du markere afkrydsningsfeltet Gem programmets driftsindstillinger, hvis du vil gemme tidligere konfigurerede programindstillinger på enheden.

Hvis afkrydsningsfeltet er markeret:

• Følgende programindstillinger gemmes:
    • Regler for start af programmet ved opstart af computeren;
    • Indstillinger for aktivering af VPN;
    • VPN-indstillinger ved oprettelse af forbindelse til Wi-Fi-netværk;
    • VPN-indstillinger for valgte Wi-Fi-netværk;
    • VPN-indstillinger for webstedskategorier og for valgte websteder.
  • Følgende indstillinger gemmes ikke:
    • Abonnementsindstillinger;
    • Forbindelsesindstillinger for My Kaspersky.

Hvis afkrydsningsfeltet ikke er markeret, er det kun VPN-indstillingerne for valgte websteder, som gemmes.

Klik på knappen Næste > for at fortsætte programfjernelse.