Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Windows

Om brug af programmet i Den Europæiske Union, Storbritannien, Brasilien, Vietnam eller af beboerne i Californien

22. december 2023

ID 160950

De versioner af programmet, som Kaspersky og vores partnere distribuerer i Den Europæiske Union, Storbritannien, Brasilien, Vietnam (samt de versioner, der er beregnet til brug af beboerne i Californien), opfylder kravene i reglerne for indsamling og behandling af personoplysninger, der er etableret i disse områder.

Hvis du vil installere programmet, skal du acceptere slutbrugerlicensaftalen og vilkårene i fortrolighedserklæringen.

Derudover beder installationsguiden dig om at acceptere følgende bestemmelser om, hvordan dine personlige data behandles:

• Kaspersky Security Network-erklæring. Denne erklæring giver Kasperskys eksperter lov til omgående at modtage oplysninger om trusler, der findes på din computer, om programmer, der køres, og signerede programmer, som hentes, samt operativsystemoplysninger for at forbedre din beskyttelse.
  • Erklæring vedrørende databehandling til markedsføringsformål. Denne erklæring giver os mulighed for at skabe mere værdifulde tilbud til dig.

Du kan når som helst acceptere eller afvise Kaspersky Security Network-erklæringen og erklæringen vedrørende databehandling til markedsføringsformål i programindstillingerne (vinduet Indstillinger).

Når programmet opdateres, bliver en bruger bedt om at acceptere den nye Kaspersky Security Network-erklæring og erklæring om databehandling til markedsføringsformål.

• Hvis brugeren afslår den nye erklæring, vil den opdaterede programmet fortsætte med at fungere under den tidligere accepterede erklæring.
  • Hvis brugeren accepterer den opdaterede erklæring, vil den gamle blive erstattet af den nye erklæring, og programmet vil fortsætte med at fungere i henhold til de nye betingelser.

Brug af programmet i EU har følgende funktioner:

• Når der vælges en virtuel server (f.eks. Frankrig), kan den fysiske server, som der oprettes forbindelse gennem, være placeret i et andet land (f.eks. Belgien). Serverens IP-adresse viser, at serveren er placeret i Frankrig.
  • Når en virtuel server vælges automatisk, oprettes forbindelsen muligvis uden for EU’s, Storbritanniens, Brasiliens og Californiens område.