Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Windows

Sådan konfigureres tilpasset DNS over HTTPS-server

19. marts 2024

ID 269885

Du kan konfigurere en tredjeparts DNS over HTTPS-servere som et alternativ til standard DNS-serverne. Denne indstilling kan være nyttig, hvis du har brug for at kontrollere og filtrere dine DNS-forespørgsler eller få yderligere funktionalitet leveret af en bestemt DNS-udbyder.

Sådan konfigureres en tilpasset DNS over HTTPS-server:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. I programmets hovedvindue skal du klikke på knappen Menu
  3. Vælg IndstillingerTilpasset DNS.
  4. Klik på knappen Indstillinger.

Dette åbner vinduet Tilpasset DNS.

5. Kift Brug tilpasset DNS over HTTPS-server-skifteknappen til <span class="hash" id="QVw58Nk1">On</span>.

For at konfigurere en DNS over HTTPS-server skal du slå VPN fra.

6. Angiv adressen på DNS over HTTPS-serveren, og klik på knappen Gem.

Eksempler på DNS over HTTPS-servere:

• Google: https://dns.google/dns-query
  • Cloud Flare: https://cloudflare-dns.com/dns-query
  • AdGuard (med filtrering): https://dns.adguard.com/dns-query

Servicevilkårene bestemmes af tjenesteudbyderen. Brugeren påtager sig ansvaret for at bruge den tjeneste, der leveres af en bestemt DNS-server.