Kaspersky VPN Secure Connectiоn for Windows

Sådan konfigureres Privat browsing

19. marts 2024

ID 270663

Nogle hjemmesider bruger sporingstjenester til at indsamle oplysninger om dine onlineaktiviteter. Disse oplysninger analyseres og bruges til at vise dig målrettede reklamer. Komponenten Privat browsing er udviklet til at forhindre indsamlingen af oplysninger om din online aktivitet.

For at aktivere funktionen Privat browsing skal du slå VPN fra.

Sådan aktiverer du Privat browsing, hvis Kaspersky-programmet ikke er installeret på din computer:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. I programmets hovedvindue skal du klikke på knappen Menu
  3. Vælg IndstillingerPrivat browsing og skift kontakten til Til.
  4. For at konfigurere funktionen Privat browsing skal du installere Kaspersky VPN Secure Connection sammen med Kaspersky-programmet.

Sådan konfigureres og aktiveres Privat browsing, hvis Kaspersky-programmet er installeret på din computer:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. I programmets hovedvindue skal du klikke på knappen Menu
  3. Vælg IndstillingerPrivat browsing.
  4. Hvis Kaspersky-programmet er installeret på din computer, kan du aktivere og konfigurere komponenten Privat browsing kun i grænsefladen i Kaspersky-programmet. I dette tilfælde er knappen Indstillinger tilgængelig i blokken Privat browsing.
  5. Ved at klikke på knappen Indstillinger åbnes afsnittet Indstillinger for Privat browsing i Kaspersky-programmet.
  6. Hvis komponenten er deaktiveret, skal du aktivere den ved at indstille kontakten i den øverste del af vinduet til Til og specificere de indstillinger, du har brug for:
    • Indsaml kun statistik. Når denne mulighed er valgt, fungerer komponenten Privat browsing i registreringstilstand, så du kan se rapporter om registrerede dataindsamlingsforsøg.
    • Blokér dataindsamling. Når denne mulighed er valgt, fungerer komponenten Privat browsing i blokeringstilstand, så forsøg på at indsamle data registreres og blokeres. Oplysninger om disse forsøg nedskrives i en rapport.
      • Blokér sporing. Hvis afkrydsningsfeltet er markeret, og blokeringstilstand er aktiveret, når du besøger et websted, sender browseren HTTP-sidehovedet "Spor ikke" til webstedet, hvilket betyder, at sporing af din aktivitet ikke er tilladt.
      • Tillad dataindsamling på websteder tilhørende Kaspersky og Kasperskys partnere. Hvis afkrydsningsfeltet er markeret, tillader Kaspersky-programmet dataindsamling på websteder for Kaspersky og Kasperskys partnere.
      • Tillad dataindsamling på inkompatible websteder. Hvis afkrydsningsfeltet er markeret, tillader Kaspersky-programmet dataindsamling på websteder, som muligvis ikke fungerer som følge af, at dataindsamling bliver blokeret.

Se onlinehjælp til Kaspersky-programmet for yderligere oplysninger.