Information som kundeserviceeksperterne har brug for

4. april 2023

ID 101730

Når du opretter en anmodning til kundeservice, bedes du angive følgende oplysninger:

• Angiv alle de nødvendige trin for at genskabe problemet.
  • Angiv den nøjagtige fejlbesked (du kan vedhæfte et snapshot med en fejl).
  • Beskriv de trin, du har gennemført for at løse problemet (hvis du har oprettet emnet på Kaspersky Forum, skal du tilføje et link til emnet).
  • Hvis der opstår et problem, når du bruger et program på din mobile enhed, skal du angive enhedens model og den fulde version af firmwaren.