Kaspersky kundeservice begrænsninger

4. april 2023

ID 101732

Kaspersky er ikke forpligtet til at yde kundeservice når og hvor:

• Hardware eller software er ikke kompatible med system minimumskravene for programmet.
  • Et program når End of Life-punktet.

Typer af anmodninger, der ikke omfattes af den tilbudte standard support, omfatter (men er ikke begrænset til) følgende:

• præstationsforbedringer og tuning af kundeenhed;
  • desinfektion af malware-inficerede computere (herunder afhjælpning af eftervirkningerne af malware-infektion);
  • anmodninger om malwarebeskrivelse;
  • support på stedet;
  • support uden for arbejdstider;
  • spørgsmål relateret til funktionen af ​​tredjepartsprogrammer eller -operativsystemer;
  • anvendelse af tredjeparts programrettelser til operativsystemer og programmer ved at anvende tredjeparts programrettelser af sikkerhedsrisici;
  • bedste praksis for netværkets sikkerhedskonfiguration;
  • programtræning;
  • gennemgang af programinstallation;
  • tilstandskontrol og programoptimeringer.

Nogle af handlingerne, der ikke er omfattet i den tilbudte standard support, kan tilbydes som en særskilt betalt service. Katalog over betalte serviceydelser kan variere for specifikke Kaspersky-datterselskaber eller for lokale leveringspartnere af serviceydelser.

Kasperskys kundeservice vil hjælpe kunderne "efter bedste evne", men kan ikke garantere en vellykket programinstallation eller vellykket afhjælpning af malware- eller funktionsfejl i følgende scenarier:

• Malware er til stede, og ingen anti-virus software er installeret.
  • Et tredjeparts antivirusprodukt er installeret, men opdagede ikke malware eller desinficerede malware.
  • Kaspersky-programmer er installeret i et blandet miljø sammen med en anden anti-virus løsning.
  • Hændelser forårsaget af hardware.
  • Hændelser forårsaget af ikke-understøttet platform softwareversioner (dvs. betasoftware, versioner af nye servicepakker eller tilføjelser, der endnu ikke er godkendt af Kaspersky for kompatibilitet med programmerne).
  • Problemer, som kunden ikke kan give præcise oplysninger om, der med rimelighed blev udbedt af Kasperskys kundeserviceteamet for at gengive, fejlfinde og undersøge problemet.
  • Problemer, der opstår på grund af uanvendte eller ukorrekt anvendte instruktioner fra Kasperskys kundeserviceteamet eller Kaspersky-dokumentation, der klart ville løse problemet, hvis anvendt korrekt.

Du kan finde yderligere oplysninger om begrænsninger for Kasperskys kundeservice i Support – Vilkår og betingelser.