Sådan vedhæfter du en stor fil til anmodningen

4. april 2023

ID 104224

Du kan vedhæfte en stor fil til kundeserviceanmodningen. Du kan vedhæfte filen, når du opretter en ny anmodning eller vedhæfter filen til en åben anmodning. For at gøre dette skal du downloade og installere et program på din enhed, der understøtter overførsel af filer via WebDAV. Du kan finde eksempler på gratis programmer, der support overførsel af filer via WebDAV i tabellen nedenfor.

Eksempler på gratis programmer, der support WebDAV

Windows

macOS

Linux

Android

iOS

Cyberduck v.4.9.3

Finder

Dolphin 16.04.1

WebDAV Navigator Lite 2.1.5

Webdav Navigator 4.0.5

Far Manager v.3.0 med NetBox plug-in

Commander One v.1.5.2

Nautilus 3.10.1

Total Commander v.2.72 med WebDAV plug-in

WebDrive 3.2.3

Vi har kun testet programmernes kompatibilitet med Administrationskonsollen, og de kunne frit bruges på dette tidspunkt. Programmernes brugergrænseflade findes muligvis ikke på dit foretrukne sprog. Tjek også programmernes GDPR-overholdelse og politikker for beskyttelse af personlige oplysninger, inden du bruger dem. Kaspersky hverken sponsores, anbefales eller er på nogen anden måde tilknytte ejerne af disse programmer. Denne liste er kun til orientering og skal ikke på nogen måde fortolkes eller opfattes som etablerende nogen garantier af nogen art, hverken udtrykkelige eller stiltiende.

Du kan bruge hvilket som helst program, som understøtter overførsel af filer via WebDAV.

For at vedhæfte en stor fil til den tekniske supportanmodning:

1. Gå til afsnittet Support.
  2. I Kundeservice-vinduet skal du rulle ned og klikke på Kontakt kundeservice-linket.
  3. Vælg den anmodning, hvortil du vil vedhæfte en stor fil, eller opret en ny anmodning ved at klikke på knappen Opret en anmodning.
  4. Klik på upload store filer via WebDAV - og dernæst klik på Kopier linket.

Linket til Kundeservice-webmappen vil blive kopieret til udklipsholderen.

5. Åbn programmet, der understøtter overførsel af WebDAV filer.
  6. Lav en ny WebDAV forbindelse ved at bruge linket til webmappen som serveradresse.
  7. Opret en forbindelse (f.eks. klik på Forbind).

Programmet forbinder til Kunderservice-webmappen. Programmet forbinder til Kunderservice-webmappen.

8. Overfør en fil til webmappen (f.eks. klik på Overfør og vælg en fil fra din enhed).

Filen vil blive overført til Kunderservice-webmappen.Filen vil blive overført til Kunderservice-webmappen.

9. Gå tilbage til anmodningsvinduet, udfyld de påkrævede felter og indsend din anmodning ved at klikke på knappen Send en anmodning.

Den overførte fil vedhæftes anmodningen.

Du kan overføre maksimalt 1,200 MB via WebDAV.