Forbedring af kvalitet og brugbarhed

4. april 2023

ID 171279

Ved brug af Administrationskonsol leverer en bruger følgende data i en form, der ikke i sig selv giver mulighed for direkte tilknytning til en specifik enkeltperson:

type kommando sendt i administrationskonsollen for komponenten Tyverisikring til sikring af mistede mobile enheder; program-id, programversion; landetelefonkode; enhedstype; licensparametre (aktiveringsdato, udløbsdato, produkt, antal enheder og brugere, licenstype); kontolokalitet (land og sprog); produkt-id; produktversion; service-id; tidszone for brugeren; sideadresser på det websted, som brugeren navigerer gennem; id for den funktionelle komponent på webstedet; browser (type, version); downloadet program-id; version af mobil NET-protokol; mobiloperatør; operativsystem; browsersupport for cookiefiler, JS-filer, lyd- og videofiler; enhedsproducent; skærmopløsning; skærmbredde og -højde.

Disse anonymiserede data behandles af Kaspersky for at forbedre kvaliteten og brugbarheden af Administrationskonsol og de tjenester, der tilbydes.