Overholdelse af EU-lovgivningen

4. april 2023

ID 173243

Når Administrationskonsol distribueres i EU, overholder det bestemmelserne i EU’s databeskyttelsesforordning (se Oplysninger om GDPR). Det betyder, at du til enhver tid kan slette alle dine personlige data, som bruges på Administrationskonsol. I henhold til bestemmelserne i GDPR kan du også afvise alle aftaler, som du har accepteret på Administrationskonsol.

Slet alle dine personlige data fra Administrationskonsol

Afvis brugsvilkårene for Administrationskonsol for Kaspersky Small Office Security

Afvis samtykke til markedsføring om at bruge din e-mail til at kontakte dig om specielle tilbud

Se også

Dataafsendelse

Sådan sletter du din konto

Oplysninger om GDPR