Sådan inviterer du dine kolleger

4. april 2023

ID 175362

Du kan invitere alle dine kolleger via e-mail direkte fra din konto, så de kan bruge din licens til at beskytte deres enheder.

For at invitere dine kolleger:

1. Gå til afsnittet Licenser.
  2. Sørg for, at du har føjet oplysninger om din licens til din konto.
  3. Klik på Beskyt en anden enhed.
  4. Vælg Inviter kolleger.
  5. Indtast eller indsæt e-mailadresser adskilt af et mellemrum, semikolon eller linjeskift.

Du kan angive højst 50 emailadresser på én gang.

6. Klik på knappen Send.

Download-links sendes til de angivne e-mailadresser.

Når dine kolleger har downloadet og installeret programmet fra invitationens e-mail, tilslut deres programmer automatisk til din konto. Du vil være i stand til at styre sikkerheden for dine kontorenheder i Administrationskonsol. Dine kolleger har ikke adgang til din konto eller private data.