Dataafsendelse

4. april 2023

ID 178389

Med formålene at give dig kernefunktionaliteten af Administrationskonsol og funktionaliteten af kompatibiliteten med Administrationskonsol onlinetjenester, skal AO Kaspersky Lab modtage og bearbejde oplysninger, der kan betragtes som personlige, i forhold til gældende love i bestemte lande. Den detaljerede beskrivelse af disse oplysninger kan findes under brugsvilkårene.

Se brugsvilkårene for Administrationskonsol for Kaspersky Small Office Security

For at se oplysninger om anonymiserede data, som er bearbejdede af Kaspersky på en måde, der ikke i sig selv viser direkte forbindelse til et specifikt individ, skal du se artiklen Forbedring af kvalitet og brugbarhed.

For at se oplysninger om sletning af givne information, skal du se artiklen Overholdelse af EU-lovgivningen.