Oplysninger om GDPR

4. april 2023

ID 192969

Hvad er GDPR?

GDPR er en EU-lov til beskyttelse af personoplysninger og personsikkerhed. Den trådte i kraft i EU-medlemslandene den 25. maj, 2018. Loven erstatter databeskyttelsesdirektivet og gælder for alle virksomheder, der er bosiddende i EU. Loven beskæftiger sig med personoplysninger og håndterer oplysninger om borgere i EU. Omdrejningspunktet i GDPR er målet om at forenkle, forene og opdatere beskyttelsen af ​​personoplysninger samt at garantere, at alle holder sig inden for deres rettigheder og friheder, når de udleverer deres personoplysninger.

Hvad er personoplysninger?

I henhold til GDPR er oplysninger som dit navn, dit opholdssted, din fødselsdag og dine kontaktoplysninger klassificeret som personoplysninger. Faktisk kan alle oplysninger, der knytter sig til en bestemt person i EU, klassificeres som personoplysninger.

Hvad har I ændret i jeres produkter for at imødekomme GDPR?

Respekt og beskyttelse af kundernes privatliv er et af vores grundlæggende principper, og vi behandler kun de oplysninger, der er nødvendige for, at produkterne fungerer som lovet. Derfor har vi kun taget nogle få ekstra foranstaltninger for at overholde GDPR, således at vores løsninger giver brugerne ekstra kontrol med, hvilke oplysninger de videregiver til Kaspersky gennem de aftaler, de accepterer.

Er dr forskel på produkter til Europa og andre lande?

Identiske produkter, der tilbydes i Europa og andre lande, er ikke forskellige, hvad angår den beskyttelse, de giver. Alle Kaspersky-produkter er omfattet af de aftaler, der er accepteret til deres brug. På produkter, der tilbydes i Europa, kan selve aftalestrukturen og de respektive, indgåede samtykker afvige en smule, så de er i overensstemmelse med GDPR.

Hvad skal jeg gøre, hvis jeg bor I Europa og allerede bruger jeres produkter?

Vi forsøger at give alle vores nuværende kunder i Europa besked om, hvad de skal gøre, via alle tilgængelige kanaler: e-mail, produktmeddelelser, push-meddelelser osv. Du er også meget velkommen til at besøge vores webside, hvor du kan hente den nyeste GDPR-opdaterede version af dit produkt.

Hvad sker der, hvis jeg rejser fra eller til Europa?

Dit produkt kan stadig bruges i henhold til den aftale, du har accepteret.